Afterwork mingel och julmarknad på Scandic Foresta
Vi avslutade året med mysig afterwork mingel och julmarknad. Våra medlemmar visade upp sina produkter som vi kunde köpa till förmånliga priser. Tack till Feriel Isberg (Lidingö Hälsoklinik AB) och Anna Grånäs Jakobsson (Rättviks Trappfabrik AB) för de fina bilder. För fler bilder Klicka här.


Kvinnor & Företag firade 20år med glitter, glamour och glädje
En underbar kväll med våra glada medlemmar. Mycket god mat och dryck och fantastisk underhållning med Ragna Fagelund. Ett stort tack till jubileumskommitén för att de organiserade en jätte trevlig fest. För fler bilder klicka här


Retorikbyrå
Lärorikt kurs i retorik med Hans Bourghardt

Vi lärde oss både att improvisera ett tal samt att förbereda oss inför tal och hur man argumenterar och informerar. Det var mycket rolig med olika talövningar.
K&F/Ayesha Amilon


Kvinnor Foretag
Kvinnor & Företag på Lidingömässan 2014
Vår monter väckte mycket intresse och vi aktivt marknadsförts våra medlemmar.En trevlig kväll med RoligareVardag och Småkockarna
Kvällsaktivitet hos Katarina med företaget Roligare Vardag i det alldeles nybyggda undervisningsköket mitt i Torsviks Galleria. Efter genomgång av recept och förutsättningar i övrigt skapade vi tillsammans kvällens underbart goda middag:
Stekt kyckling, fruktig Bulgursallad och Yoghurtsås, Äppelkaka med Toscatäcke – till det ett glas rött eller vitt vin för den som så önskade. Vi tackar för en trevlig, lärorik och matnyttig kväll.
Kvinnor & Företag/Anna Grånäs Jakobsson


Ragan fagelund opus norden
Frukostmöte med årets medlem 2014 – Ragna Fagelund, Opus Norden AB

Årets medlem Ragna Fagelund berättade om sina erfarenheter och arbete som dirigent och sångpedagog och hur hon driver sitt företag, Opus Norden AB. Hennes presentation var roligt och underhållande. Det finns fler bilder på vår Facebook sida.Årets Medlem 2014 – Ragna Fagelund, Opus Norden AB

Vi är stolta och glada att få tillkännage att Årets medlem 2014 är Ragna Fagelund, Opus Norden AB. Vår egen fagersjungande mezzo har en gedigen utbildning som dirigent och sångpedagog. Hon sjunger klassiskt, jazz och visor som en guds ängel. Tack vare sitt outtröttliga engagemang i att förmedla musiken på alla möjliga sätt hittar hon nya vägar att utveckla sitt företag. Hennes smittande glädje sprider kreativitet och energi till våra föreningsmedlemmar. Fler bilder finns på Årets medlem 2014. Bilderna finns också på Facebook.


Sommarfest 2014 – Härligt firande av sommaren på Villa Brevik!

God mat, gott vin och trevligt sällskap. Tack alla som kom. Stort grattis till Ragna som blev årets medlem. Klicka här för fler bilder. Bilderna finns också på Facebook.


Kvinnor & företag
En lärorik kväll med Katarina Nilsson
Katarina från Eqvarium talade om varför varumärket är så viktigt för ett företags framgång och gav flera exempel från sin egen erfarenhet av företag som valt rätt och företag som valt fel. Hon gav flera bra tips om vad man ska tänka på innan man väljer ett varumärke, speciellt hur väl varumärket speglar företagets image och produkter. Fler bilder finns på Facebook sidan.


Kvinnor företag årsstämman 2014

Årsstämma 2014 i Kvinnor & Företag Lidingö Ek.för.

Tack till alla som kom till K&F’s 20e årsstämma igår. Som vanligt diskuterades budgeten och föreningsaktiviteterna intensivt. Styrelsen fick bra råd och förslag från de närvarande. Stort tack till Ulla Lillkrona och Kerstin Ahne för att de ställde upp som ordförande respektive protokollförare på mötet.
Ayesha Amilon /K&F Styrelse


Kvinnorforetag
”Retorik är konsten att övertyga” berättade Hans Bourghardt från Retorikbyrån när han talade om retorik och presentationsteknik på K&F frukostmötet. Med tillit är det lättare att göra affärer. Det var en inspirerande föreläsning.
K&F/AAmilon


Galleri Sjöhästen

Medlemsmingel på Galleri Sjöhästen på utställningen ”I huvudet på Carl von Linné” av Richard von Hofsten.