Bli medlem i föreningen

Välkommen!

När du betalar för medlemskapet behöver du godkänna en automatisk betalningsprofil i PayPal som innebär att nästkommande års medlemsavgift dras automatiskt från ditt PayPal-konto.

Kriterier

Som medlem i Kvinnor & Företag är du kvinna och egen företagare alternativt delägare i ett företag. Du eller ditt företag har någon anknytning till Lidingö och gillar att träffas på ön.

Uppfyller du kriterierna är du välkommen att bli medlem genom att trycka på knappen ”Köp medlemsskap”.

Avgift

Årsavgiften är 1400kr inkl. moms räknat från inträdesdatumet, fördelat på en medlemsavgift på 150kr och en momsbelagd serviceavgift på 1000kr.

Uppsägning medlemskap

Uppsägning av medlemskapet görs genom att avsluta den förgodkända betalningsprofilen i ditt Paypal-konto. Medlemskapet gäller tills den redan betalda perioden löpt ut.

Innehåll

Nätverket träffas för energigivande och utvecklande MasterMindträffar, spännande föreläsningar, gemensamma luncher samt två fester per år.

Genom nyhetsbrevet och facebook/instagram sprids information om aktiviteter, tips, förfrågningar och intervjuer av medlemmar.

Som medlem får du ta del av medlemmarnas förmånliga erbjudanden samt vara med och rösta fram årets medlem.

Sist men inte minst så får du ett nätverk av andra kvinnliga företagare på Lidingö – värdefulla kontakter som du kan ha både nytta och nöje av.