Loading Events

Nu är det snart dags för vår populära sommarfest! I år träffas vi på Lidingö Segelsällskaps klubbhus med en vacker utsikt över Kyrkviken.

Vi har beställt soligt väder och börjar kvällen utomhus med välkomstbubbel och mingel, därefter dukar vi fram en läcker sommarbuffé inne i klubbhuset.

Ta med ditt bästa festhumör och ta tillfället i akt att lära känna alla trevliga medlemmar lite bättre.

Under kvällen delar vi även ut priset Årets Kvinnliga Entreprenör!

Bjud gärna med en väninna som är nyfiken på nätverket eller som helt enkelt är sugen på en riktigt trevlig helkväll i glatt sällskap

När: Onsdagen den 1 juni kl 18.00

Var: Lidingö Segelsällskaps klubbhus. Parkering finns utanför grindarna. Bilgrinden är låst. Dörr för gående (och cykel) kommer vara öppen. Den som av någon anledning behöver ta bil in får kontakta Agneta på 0705102305.

Pris: 395 kr inkl moms för helkväll med välkomstdrink och buffé (inkl. ett glas vin /mineralvatten till buffén). Du tar med dig egen dryck alternativt går det att köpa fler glas vin och mineralvatten till självkostnadspris på plats.

Anmälan: OSA genom att Swisha 395 kr till 0708755115 (Sarah Watz, ordförande) senast 20 maj, märk med namn på dig och din ev. gäst. Din betalning gäller som anmälan och är bindande. Maila info@kvinnorforetag.nu senast den 20 maj om du har önskemål om specialkost.

Share This Post, Choose Your Platform!