Laddar Evenemang

Om du inte har upptäckt kraften i världens största affärsnätverk så är det hög tid!
På LinkedIn kan du stärka ditt personliga varumärke, hitta nya samarbetspartners, knyta värdefulla kontakter, marknadsföra din verksamhet och göra affärer. LinkedIn- och Social selling-experten Tina Lindahl berättar hur du kan använda plattformen som en effektiv marknadsföringskanal.

  • Vad kan du göra för att stärka varumärket?
  • Hur attraherar du värdefulla kontakter?
  • Hur hittar du rätt målgrupp?
  • Hur öka försäljningen?

Tina har arbetat som förändringsledare och kompetensutvecklare i olika linjebefattningar och bolag. Idag driver hon eget där hon hjälper småföretagare med affärsutveckling som ger snabba resultat kopplat till försäljning, marknadsföring, varumärkesbyggnad och nätverkande.

Så här beskriver Tina bakgrunden till att hon idag föreläser i ämnet:

”Vi flyttade till min hemstad Örebro utan jobb och utan bostad. Vi tänkte ”Jobb – det är det minsta problemet, vi har ju Stockholmsprofiler!” Tji fick vi. Jag kom inte in på arbetsmarknaden för att jag saknade ett fysiskt nätverk och mitt professionella rykte var inte förankrat lokalt.

Jag vände mig till LinkedIn för att bygga nätverk lokalt och stärka mitt personliga varumärke och genom hårt arbete knäckte jag koden för hur man ska använda plattformen för att den ska börja arbeta åt dig. Idag hjälper jag andra företagare att knäcka koden så att de kan maxa sina personliga varumärken, sin försäljning, marknadsföring och mötesbokning och sitt nätverkande genom utbildning och som föreläsare.”

Anmälan:

info@kvinnorforetag.nu

Länk till föreläsningen:

https://us02web.zoom.us/j/89860688657

Välkomna!

Share This Post, Choose Your Platform!