– ett nätverk fyllt med värdefulla kontakter

Kvinnor & Företag är nätverket där du träffar kvinnliga företagare inom olika branscher och verksamhetsområden. Här ges många tillfällen att utbyta affärsmöjligheter, tankar och idéer. Inga krav – bara en mängd möjligheter.


MASTERMIND

Premiär för Mastermind grupp i Kvinnor&Företag.

Är du redo att ta nästa steg i ditt företagande? Frågan ställdes i inbjudan och vi var ett gäng som var redo. Kvällen gav oss insikter, gemenskap, glada skratt men även bra diskussioner. Och framförallt, vi gick hem med en stärkt självkänsla och ett jävlaranamma – ja helt enkelt redo för nästa steg i vårt företagande!

Christina, Paula, Måna, Anette, Anna, Inge och Annika

Julmiddag på Lidingö Golfrestaurang

 

SOMMAREVENT på Blue Hotell. Ett dygn med både kunskapspåfyllning och trevligt nätverkande i vacker miljö.Mycket engagemang och diskussioner på åretsmöte 2017 på Skogshem & Wijk.Mingelkvällen på Sorti den 21 februari blev verkligen en kväll full av energi, många och långa samtal om allt som rör det ofrånkomliga – döden. Frågorna smattrade och det märks att detta är ett ämne som det knappt går att prata klart om. Men trots det allvarliga ämnet så var stämningen minst sagt uppsluppen och skratten klingade. Tack alla ni som kom – det här gör vi gärna om igen.
Anette på SortiVårens program 2018

Mer information finns under Kommande Program
För tidigare aktiviteter klicka på Tidigare aktiviteter

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSpara