19-20 maj. Missa inte tillfället. Häng med på ett halvdagsevent med övernattning tillsammans med kvinnor i vårt nätverk. Utveckla dina affärskontakter samtidigt som du har roligt. Vi har ett riktigt spännande program.

Fantastiska kvinnliga föreläsare!

 Alexandra Charles

För att förbättra kvinnors livskvalité genom god hälsa samlade Alexandra ett antal kända kvinnor till en middag. Med gemensam röst började de sprida information om att ytterligare genusperspektiv behövs i medicinsk forskning. De startade 1,6 miljonerklubben – för kvinnors hälsa och jämlik vård och forskning.

Kristina Närman

”Skapa ditt ideala arbetsliv – ett arbetsliv som är inspirerande, meningsfullt och roligt för dig. Där du är fri att vara kreativ, fri att agera på möjligheter, fri att testa, fri att (ibland) misslyckas och fri att lyckas. Där ditt jobb är så inspirerande att det inte är värt att prata om balans mellan arbete och fritid utan snarare integration av arbete och fritid.”

 

 

Leila Söderholm

Hälsa är alltid en helhet och det finns många enkla förändringar vi kan göra i vår egen vardag för att må så bra som möjligt. Genom att se humor i allt som har med hälsa att göra kommer du att bli överraskad att du kunde skratta dig igenom föreläsningen och gå därifrån fylld av motivation & energi!

 

Programmet bjuder dessutom på inspiration i olika klädstilar. Hur ska vi klä oss i affärsammanhang och kanske till fest? Paula Lönnquist och Nina Rokan guidar oss och tipsar om stil. ”Dress for success”. Många möjligheter att skapa nya affärer i nätverket och presentation av Årets Medlem.

Hela programmet finns här. Med reservation för mindre justeringar så ska detta vara det gällande programmet. 🙂

Program

Fredag 19 maj

11.30-12.00    Incheckning

12.00-13.00    Lunch

13.15-13.30    Ordförande hälsar välkommen!
Marianne Stenborg berättar om varför Kvinnor & Företag startades för mer än 20 år sedan och tankarna kring nätverket.

13.30-14.30    Alexandra Charles För att förbättra kvinnors livskvalité genom god hälsa samlade Alexandra ett antal kända kvinnor till en middag. Med gemensam röst började de sprida information om att ytterligare  genusperspektiv behövs i medicinsk  forskning. De startade 1,6 miljonerklubben – för kvinnors hälsa och jämlik vård och forskning.

14.30-15.00    Leila Söderholm Hälsa är alltid en helhet och det finns många enkla förändringar vi kan göra i vår egen vardag för att må så bra som möjligt. Genom att se humor i allt som har med hälsa att göra kommer du att bli överraskad att du kunde skratta dig igenom föreläsningen och gå därifrån fylld av motivation & energi!

15.00 – 15.30 Kaffepaus

15.30-16.30    Kristina Närman ”Skapa ditt ideala arbetsliv – ett arbetsliv som är inspirerande, meningsfullt och roligt för dig. Där du är fri att vara kreativ, fri att agera på möjligheter, fri att testa, fri att (ibland) misslyckas och fri att lyckas. Där ditt jobb är så inspirerande att det inte är värt att prata om balans mellan arbete och fritid utan snarare integration av arbete och fritid.”

16.30-17.45    Personlig stil med Paula Lönnqvist och Nina Rokan

Dress for success. Tidlöst chic (klädval/sminkning/smycken/hår). Avslutningsvis ”Fest”

17.45-18.30    Minimässa  (mer info kommer)

18.30-19.30    Valfri aktivitet

19.30 – 20.00 Fördrink och presentation av ”Årets Medlem”

20.00             Middag med underhållning

Lördag 20 maj

09.00            God morgon/frukost

10.00            Avslutning och utcheckning

11.00            SPA dags!

Vi kommer att avnjuta middag och trevlig fest med god och fräsch mat och diverse underhållning under kvällen. Miljön är en riktigt ”må bra miljö”, perfekt för trevligt umgänge. Vi lär känna nya i nätverket, minglar hela kvällen, sover över i enkel- eller dubbelrum och avslutar med en god frukost och spa på lördag morgon för de som vill.

Priser

Paket 1 – Konferens & övernattning – 1450 kr (ex moms)
Paket 2 – Konferens & middag – 900 kr (ex moms)
Paket 3 – Konferens & lunch – 500 kr (ex moms)
Paket 4 – Icke medlem konferens & övernattning 2015 kr (ex moms)
OBS! Moms tillkommer.

Sista anmälnings datum 18/05. Anmäl dig så snart som möjligt på info@kvinnorforetag.nu. Glöm inte att tala om vilket paket du vill ha.
Vi ses på Nordic Blue. Hälsar Styrelsen