Ett nätverk fyllt av värdefulla kontakter
Kvinnor & Företag är nätverket där du träffar kvinnliga företagare inom olika branscher och verksamhetsområden. Här ges många tillfällen att utbyta affärsmöjligheter, tankar och idéer. Inga krav – bara en mängd möjligheter.

Läs mer om föreningen

Välkomna till Kvinnor & Företag

Foto från Fotoakuten

Så var november här. Trädens sista löv singlar röda till marken och mörkret lägger sig tidigt över trädens nakna grenar. Kvinnor & Företags höstprogram är i full gång så glöm inte att boka in alla datum för höstens nya aktiviteter i er almanacka. Ni vet ju att deltaga på våra aktiviteter är ett utmärkt sätt att komma igång, få nya idéer, kunskaper och erfarenheter som kan gynna det egna företagandet och andras.

Kommande program under 2011

Afterwork den 11 november, Jernet
Frukostmöte tema Inspiration den 24 nov, Lidingö Hotell & konferens

läs mer

Nya medlemmar

Vi vill välkomna de nya medlemmarna in i vår förening:
Carina Petit Dit Dariel, Capedia
Birgitta sköld, Konsultinnan AB
Katarina Ekeroth, Nikita health
Birgitta Rydén, Bara Bus Svenska AB
Maria Hälinen Youssef, Eztragona
Elena Chipkovenska, Sofia Redovisning HB

läs mer om våra medlemmar

 

 

Vem tycker du ska bli
Årets kvinnliga företagare?

Årets kvinnliga företagare utses varje år för att vi i föreningen vill ge extra uppmärksamhet till en kvinna ur vårt nätverk som är extra kompetent och kreativ och som kan vara en god och inspirerande förebild för andra kvinnliga företagare. Vem denna person är tillkännages på föreningens sommarfest. Det finns en arbetsgrupp som ska bestämma vem som blir årets kvinnliga företagare.  I gruppen sitter Ingela Westling ur styrelsen, Ulla Lillkrona, förra årets kvinnliga företagare, och Caroline Knutsson-Hall, en av föreningens medlemmar. Den som har förslag på vem som kan utses till Årets kvinnliga företagare kan kontakta Ingela Westling. Här hittar du vilka kriterier denna medlem ska uppfylla så du kan motivera ditt förslag.  Gruppen vill ha förslag senast 15 maj. Observera att hela processen med att utse årets kvinnliga företagare är hemlig fram till tillkännagivandet vid sommarfesten!