Bli medlem i föreningen

Kriterier

För att bli medlem i Kvinnor & Företag ska du vara kvinna och egen företagare, alternativt delägare i företag med anknytning till Lidingö.

Uppfyller du kriterierna är du välkommen att bli medlem genom att trycka på knappen ”Bli medlem” nedan.

Avgift

Årsavgiften är 1400kr inkl. moms räknat från inträdesdatumet, fördelat på en medlemsavgift på 100kr och en momsbelagd serviceavgift på 1000kr.

Vid inträdet betalar du även en engångsavgift på 50kr som är ett insatskapital i den ekonomiska föreningen.

Välkommen!

När du betalar för medlemskapet behöver du godkänna en automatisk betalningsprofil i PayPal som innebär att nästkommande års medlemsavgift dras automatiskt från ditt PayPal-konto.

Uppsägning medlemskap

Uppsägning av medlemskapet görs genom att avsluta den förgodkända betalningsprofilen i ditt Paypal-konto. Medlemskapet gäller tills den redan betalda perioden löpt ut.

Innehåll

Nätverket träffas för energigivande och utvecklande MasterMindträffar, spännande föreläsningar, gemensamma luncher samt två fester per år.

Genom nyhetsbrevet och facebook/instagram sprids information om aktiviteter, tips, förfrågningar och intervjuer av medlemmar.

Som medlem får du ta del av medlemmarnas förmånliga erbjudanden samt vara med och rösta fram årets medlem.

Sist men inte minst så får du ett nätverk av andra kvinnliga företagare på Lidingö – värdefulla kontakter som du kan ha både nytta och nöje av.