Aktiviteter 2016


AnkiZete
Mycket glitter och glamour på K&Fs årlig julfest. Det var roligt och trevligt att så många kom. Fler bilder finns på vår Facebook sida. Klicka Kvinnor & Företag på Facebook


zeteshort
Tack Zete Lundin för en intressant och lärorik föreläsning om ädelstenar och hur man förvarar smycken för att behålla dem i gott skick. Förutom att göra fina nya smycken, kan Zete laga och göra om gamla, trasiga smycken till fina nya modeller. Se Zetes smycken och kreationer på hennes hemsida www.zetelundin.se


fffinal
Kia Ekdahls föreläsning om ledarskap och kommunikation
Vilken energikick som fick avsluta veckan!!! Tack #KiaEkdal för en riktigt boost med positiv attityd och tips till ett bättre förändringsarbete i alla organisationer/relationer!


LF3
Sitter du rätt vid datorn? Tack Lidingö Fysioterapi för ett jättetrevligt och intressant medlemsmöte. Nu vet vi mer om hur vi ska välja rätt arbetsställning med hänsyn till främst rygg och nacke. Klicka på bilden för att förstora den.


DSC_0186 (2)
På hostens första frukostmöte berättade åretsmedlem Christina Sevebo Riis, om sitt arbete och hur företaget har växt, ökad omsättning och vinst och ökat antal anställda. Christina är VD på och delägare i Lindingö Elektriska AB.


Sommarfest 2016
Sommarfest 2016
Tack alla som gjorde detta till en fantastisk kväll – toppenavslutning för vårens aktiviteter. Önskar alla medlemmar en härlig sommar!Royal Design frukost
Frukostmöte på Royal Design, Lidingö
Stort tack till Pernilla Lejnerborn och Anna Söderberg för ett inspirerande frukostmöte. Pernilla berättade om hur man driver ett framgångsrik franchise inom handeln. Anna arbetar med interior design och hon visade hur man kan duka bord för olika tillfällen (brollop, studenten, sommarfest) på ett enkelt och effektivt sätt.


Marknadsför ditt företag med hjälp av film
Tack alla som kom till oss den 25/06 morgon på ännu ett välbesökt, informerande och inspirerande frukostseminarium – idag med presentation av InOne Film på temat hur man marknadsför sitt företag med hjälp av film. Stort tack till en fängslande presentation av Linda & Richard! www.inone.se/showreel


ass3
Årsstämma 2016
Tack till alla som deltog på stämman. Vi har några nya medlemmar i styrelsen. Se sida Vår Styrelse för senaste information.


e-handel kvinnor
Frukostseminarium om E-Handel
Susanne Söderberg från Merandum lärde oss om hur man startar  och optimerar sin webbutik. Föreläsningen handlade om bl.a. att konvertera och behålla online kunder, hantera ett lager, köplager och vad som påverkar lönsamheten.