Laddar Evenemang

Detta möte kommer att äga rum på zoom istället för det planerade fysiska mötet!

Vår ordförande, Sandra Teresa Molander tilldelades priset som årets entreprenör i föreningen! Traditionsenligt så är årets första event en föreläsning av årets entreprenör. Därför har vi nu glädjen att få bjuda in till en föreläsning med Sandra där hon berättar om sin företagsresa – toppar, dalar och viktiga erfarenheter.

Anmälan via info@kvinnorforetag.nu.

Zoom länk: https://us02web.zoom.us/j/85992748650

Välkomna!

Årets kvinnliga entreprenör på Lidingö är en kreativ nytänkare i en bransch som funnits länge. Sandra Teresa tycker om att återanvända jordens naturliga materialval när hon tillverkar sina fina, omtyckta smycken.

Hon har en stor social kompetens och har fått flera tusen följare på Instagram och många har fallit för hennes vackra, ofta färgstarka smycken. Sandra Teresa Smycken har sedan 2016, med Lidingö som bas, utvecklats starkt via egen webbshop och via återförsäljare.

Som duktig nätverkare och ordförande i Kvinnor och Företag har Sandra Teresa under covid-19 pandemin med stor drivkraft fått föreningen att inte bara överleva utan att gå vidare framåt. Hon har också tagit sig tid till att dela med sig av sig själv och sin kunskap och samarbeta med andra kvinnliga företagare på Lidingö.

Share This Post, Choose Your Platform!